شما میتوانید بدون استفاده از برنامه خاصی روی فایلهایتان پسورد بگذارید البته جهت انجام اینکار لازم است فایل یا پوشه مذکو را با استفاده از خود ویندوز فشرده نمائید لذا روی فایل یا پوشه مورد نظر کلیک راست نموده و از منوی send to ساب منوی Compressed(zipped)folderرا انتخاب نمائید حالا وارد پوشه زیپ شده شوید و کلیک راست کرده و add a password … را انتخاب نمائید حالا پسورد دلخواه را وارد نمائید کار تمام است اگر روزی روزگاری خواستید پسورد مربوطه را برداید وارد پوشه زیپ شده شوید و در داخل پوشه کلیک راست کرده و اینبار.... remove passwordرا برگزینید
اگر روزی تصمیم گرفتید Account خود را برای همیشه از روی سرور Yahoo بردارید روی این لینک کلیک نمائید:
https:\edit.yahoo.com/config/delete_user
حالا به صفحه ای با عنوانTerminating your Yahoo! Account هدایت خواهید شد, اگر مطمئن هستیدروی گزینه
Terminate this Account کلیک نمایید الان اکانت بی اکانت!!!!
یک فولدر را باز کرده و تنظیمات مد نظر را انجام دهید. مثلاً شیوه نمایشی آنرا تعیین کنید و یا هر تنظیمات دیگر. بعد در همان پوشه از tools گزینه folder options را انتخاب نمائید تب view را بر گزیده و روی دکمه apply to all folders کلیک نمائید و نتیجه کار را مشاهده نمایید اگر خواستید همه چیز را به حالت سابق برگردانده و ابقای ماکان کنید کافیست در روی گزینه مقابل یعنی reset all folders کلیک نمائید حالا همه چیز به حالت سابق برگشته است.
ابتدا وارد صندوق پستی خود شوید سپس روی Mail option کلیک نمائید حالا به صفحه ای هدایت خواهید شد که آنجا باید در قسمت Personalization روی General Preferences کلیک نماید حالا از سمت چپ AccountInformation را انتخاب نمائید. الان در صفحه جدیدی که با عنوان Please verify your password ظاهر میشود باید دوباره پسورد خود را وارد نموده واز گزینه Change Password میتوانید پسورد خود را تعویض نمائید البته همانطوری که متوجه شدید بسیاری از اطلاعات و مشخصات مربوط به اکانت را نیز میشود تغییر داده و پروفایل خود را ادیت نمایید.
جهت انجام اینکار ناگزیر از دستکاری در رجستری ویندوز خواهیم بود۰ لذا کلید زیر را بیابید HKEY_USER.DEFULTControlPanelDesktop
در سمت راست wallpaper را یافته و مقدار آن را برابر با مسیر فایل گرافیکی خود قرار دهید سیستم را restart نمائید تا شاهد نتیجه کار باشید.
اگر هنوز از سیستم فایلی FAT32 استفاده میکنید در صورتیکه از مزایای سیستم فایلی NTFS
(new technology file system) یا (NT file system) آگاه شوید مطمئناً به استفاده از این نوع سیستم فایلی متمایل خواهید شد.
اما خلاصه ای از مهمترین مزایای سیستم فایلی NTFS
1 - با استفاده از قابلیتهای جدید و پیشرفته امنیتی میتوان سطح دسترسی کاربران را نسبت به عناصر تعیین نمود. در این نوع سیستم فایلی هر عنصر دارای ACL (Accsses control list) میباشد.
2 – از پیکربندیهای خطاپذیر دیسک همچون Raid5 یاMirroring بهره جست.
3 – امکان ذخیره فایلهای بزرگتر از 4 Gig
4 – امکان فورمت پارتیشنهای بزرگتر از 32 Gig
5 – پایداری بیشتر وآسیب پذیری کمتر نسبت به خطاها وخرابیها.
6. استفاده بهینه از هارد دیسک و بهبود نسبی اتلاف کلاسترها. اما جهت تبدیل فایل سیستمیFATt32 به NTFS کافیست دستور زیر را در خط فرمان صادر نمائید: convert x:/fs:ntfs تا بعد از restart نمودن بتوانید ازمزایای این نوع فایل سیستمی بهره ببرید بدیهی است که در دستور مذکور منظور از حرف x درایو و به عبارتی پارتیشن مورد نظر میباشد.